Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه ای از درگیری مرزی با ارمنستان در جمهوری خودمختار «نخجوان» خبر داد.

در این ارتباط وزارت دفاع جمهوری آذربایجان گفت: در دوم آگوست، ساعت ۰۳.۲۷ صبح به وقت محلی واحدهای نیروهای مسلح ارمنستان با استفاده از سلاح‌های سبک مواضع ارتش جمهوری آذربایجان را در منطقه حیدرآباد واقع در جمهوری خودمختار نخجوان هدف قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه اما اشاره‌ای به تلفات این درگیری و تیراندازی مرزی نشده است.

جمهوری آذربایجان همچنین افزوده است که به حملات شب گذشته پاسخ داده است.

این دومین تنش مرزی پی در پی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان طی امروز و دیروز در منطقه نخجوان است.

روز گذشته نیز وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرده بود که واحدهای نیروهای نظامی ارمنستان در مواضع نزدیک به روستای «آرازدین» در ناحیه «ودی» به سمت مواضع نیروهای ارتش آذربایجان در ناحیه‌ای در منطقه خودمختار «نخجوان» تیراندازی کرده اند.

در حالی که منطقه قفقاز طی حداقل سه ماه گذشته تا حدودی به آرامش نسبی دست یافته بود، به تازگی تنش مرزی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بالا گرفته است.

گفتنی است، در پایان سپتامبر سال ۲۰۲۰ با آغاز جنگ در قره باغ کوهستانی و تبدیل شدن آن به یک درگیری طولانی مدت میان نظامیان آذربایجان و ارمنستان دو طرف متحمل تلفات غیرنظامی فراوانی شدند.

با این حال، تلاش‌های بسیار طرفین برای انعقاد آتش بس سرانجام در شب دهم نوامبر ۲۰۲۰ به ثمر رسید و جمهوری آذربایجان و ارمنستان در نهایت با وساطت مسکو توافق کردند که تبادل آتش را کاملاً متوقف کرده و زندانیان و اجساد کشته شدگان را مبادله کنند.

کد خبر 5270725

منبع: مهر

کلیدواژه: ارمنستان جمهوری آذربایجان مناقشه قره باغ نخجوان ایالات متحده امریکا عراق افغانستان رژیم صهیونیستی طالبان ایران لبنان روسیه فلسطین ترکیه طالبان افغانستان آنتونی بلینکن تونس جمهوری آذربایجان جمهوری آذربایجان و ارمنستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • واکنش روسیه به مذاکرات مستقیم جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان
  • روانسازی تردد در پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی ضروری است
  • جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی در فروردین ماه 
  • افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد مسافر از پایانه‌های مرزی آذربایجان‌غربی
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • وزارت دفاع انگلیس هک شد/ نشت اطلاعات پرسنلی نظامیان
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان